Personvernregler

Hvem vi er

Nettstedadressen vår er: https://navnelapperpro.no og bedriften er dervet av Navnelapper Pro AS

NB! Personaliserte produkter med trykk kan dessverre ikke bytes da dette regnes som spesialbestillinger. Sørg for at navneetikettene er lesbare nok i henhold til dine ønsker. Vi endrer ikke teksten og sender ordre som den er. NB! Jo lenger navnet er jo mindre storrelse blir det pà navnet.

Personaliserte produkter med trykk betraktes som spesialordrer. På grunn av deres spesiallagde natur, kan de dessverre ikke byttes eller returneres etter at de er produsert.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som er vist i kommentarskjemaet, og også besøkende IP -adresse og nettleser -brukeragentstreng for å hjelpe til med spam -deteksjon.

En anonymisert streng opprettet fra e -postadressen din (også kalt en hasj) kan gis til Gravatar -tjenesten for å se om du bruker den. Personvernreglene for gravatartjeneste er tilgjengelig her: https://automattic.com/privacy/. Etter godkjenning av kommentaren din, er profilbildet ditt synlig for publikum i sammenheng med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder med innebygde stedsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettstedet kan laste ned og trekke ut alle stedsdata fra bilder på nettstedet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettsted i informasjonskapsler. Disse er for enkelhets skyld, slik at du ikke trenger å fylle ut detaljene dine igjen når du legger igjen en annen kommentar. Disse informasjonskapslene vil vare i ett år.

Hvis du besøker vår påloggingsside, vil vi stille en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og blir kastet når du lukker nettleseren.

Når du logger inn, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjonen din og skjermbildene dine. Logg inn informasjonskapsler varer i to dager, og skjermalternativer -informasjonskapsler varer i et år. Hvis du velger «Husk meg», vil påloggingen vedvare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, blir påloggingskakene fjernet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og indikerer ganske enkelt innleggs -IDen til artikkelen du nettopp redigerte. Det går ut etter 1 dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. Videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert å spore interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvem vi deler dataene dine med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP -adressen din bli inkludert i tilbakestillingen av tilbakestillingen.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderasjonskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også den personlige informasjonen de gir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Media

Vi bruker graphics og icons fra flaticon.com og Freepik – Child icons created by Freepik

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å holde for administrative, juridiske eller sikkerhetsformål.

Der dataene dine blir sendt

Besøkende kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisert spamdeteksjonstjeneste.

Rekommandert Levering

Alle bestillingene er forsynt med uten sporingsnummer av vanlig Posten Norge brev og er ikke rekommandert. Dersom en kunde ønsker rekommandert Levering med anbefalt (levering med signatur). De må legge inn spesialbestilling og skal betale for denne typen levering. Pakken utleveres til mottaker mot fremvisning av gyldig legitimasjon.

Nyhetsbrev

Du godtar å motta nyhetsbrev og tilbud fra oss. Du kan alltid melde deg av med et enkelt klikk på e-posten du mottar.

Contact Us

Navnelapper Pro AS
Org nr. 930921564 - Lier, Norge