Kontakt oss

Navnelapper Pro AS
Org nr 930 921 564

Briskeveien 4, 3408
Tranby, Norge
hei @ navnelapperpro.no

Telefon: 968 71 338

Vi er et vennlig lite selskap som elsker å lage morsomme og fargerike navneetiketter for barn i hele Norge. Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere og morsommere for både foreldre og barn ved å tilby kreative og personlige løsninger for å merke alt fra klær og skoleutstyr til leker og matbokser.

Vi forstår at hvert barn er unikt, derfor tilbyr vi et bredt utvalg av design og farger som passer enhver personlighet. Fra søte dyremotiver til eventyrinspirerte figurer, har vi noe for enhver smak. Våre navnelapper er også laget med holdbarhet i tankene, slik at de tåler selv de villeste lekeøktene og utendørsaktivitetene.

I hjertet av vår virksomhet er vår lidenskap for å skape produkter av høy kvalitet som forenkler hverdagen til familier over hele landet. Vi er stolte av å levere pålitelige og stilige navneetiketter som varer lenge, selv gjennom utallige runder i vaskemaskinen!

Vårt dedikerte team er alltid klare til å hjelpe deg med å finne de perfekte navneetikettene for dine behov. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger spesialtilpasning.

Vårt dedikerte team av dyktige håndverkere har med omhu satt sammen hvert element, og hvert steg i produksjonsprosessen er nøye overvåket for å sikre at hvert produkt som forlater våre lokaler oppfyller de strengeste kvalitetsstandardene. Vi er stolte av vårt opphav og av å være en del av Liers pulserende samfunn, og vi fortsetter å trakte etter eksepsjonell kvalitet og bærekraftighet i alt vi gjør. Med hvert produkt fra Lier, tar vi med oss en del av Norges unike arv og håndverkstradisjon, og vi er begeistret for å dele denne lidenskapen med verden.
Dette fantastiske produktet er med stolthet laget i Lier, Norge, med håndverk av høyeste kvalitet og inspirasjon fra de naturskjønne omgivelsene og den rike kulturen som preger vår vakre region

Takk for at du valgte NavnelapperPro. La oss gjøre hverdagen litt enklere og mye mer fargerik!

Varm hilsen fra oss alle,

Teamet på NavnelapperPro

Best i Test Navnelapper” BestiTest

Paul F – Oslo

Vi i Media:

https://www.kelkoo.no/s/navnelapperpro-no-100556857

https://www.quora.com/What-is-the-meaning-of-a-name-tag

https://www.quora.com/Is-it-bad-parenting-to-put-name-tags-on-your-identical-twins-so-you-know-which-one-is-which/answer/Kimberly-Shaw-177

https://www.quora.com/What-is-the-meaning-of-a-name-tag/answer/Kimberly-Shaw-177

https://ww.web.pk/2023/navnelapper-pro-den-ultimate-losningen-for-organisering/


Ren, vakker + enkel

Contact Us

Navnelapper Pro AS
Org nr. 930921564 - Lier, Norge