Hva er en Navnelapper eller klistremerke -navn?

Navnelapper brukes for merking av klær eller utstyr kan sees på som et flerlags puslespill, fra toppen har du blekket, deretter etiketten, deretter lim og til slutt backing-papiret. Vi vil se på hver av disse i flere detaljer:

Navnelapper fargeklistremerker
Blekk
– Dette blekket brukes til å skrive ut den personlige informasjonen som navn, informasjon og dekorasjoner på etiketten. Det må følge etikettmaterialet, og skal være vannavstøtende og gni/ripe motstandsdyktig til å være holdbar. Det er mulig å legge et lag med laminering på toppen av etiketten, for å beskytte blekket, men dette gjør etiketten mer stiv og mindre behagelig. Et lamineringslag kan også løsne fra etiketten (kalt delaminering) over tid, når vann kommer under lamineringslaget.
Etikett – Etikettene er vanligvis laget av et plastmateriale. Billigere etiketter er laget av papir, men disse er ikke bra for å overleve vaskemaskiner/oppvaskmaskiner eller gå tapt utendørs. Plastetiketter må bruke myknere for å myke etiketten (forestill deg forskjellen mellom et hardt plastleketøy og en fleksibel plastetikett), og det er viktig at etikettene ikke bruker ftalater som plastmykninger.
Lim – Klistremerker vil bruke et sterkt lim for å holde etiketten fast på utstyret eller klærne. Limet må holde på i en vaskesyklus og utendørs. Hvis en etikett har et underordnet lim, vil etiketten falle av etter noen få vasker, men en god etikett vil feste seg på klær og holde seg på i mange vasker.
Støttepapir – Etikettene sitter fast på et silikonisert backing -papir eller backingark. Silisiumet gjør det enkelt å fjerne etikettene fra støttepapiret. Noen selskaper fjerner ikke søppeletiketematerialet mellom etikettene, noe som gjør det vanskeligere å ta av seg etikettene.

Stikker du på barns navnetiketter?

NavnelapperPro fargeklistremerker

Kvaliteten på klistremerke -uniformsetiketter har forbedret seg mye de siste tjue årene, og flertallet av barns navnelapper som selges i Storbritannia er nå klistremerker. Det er flere årsaker til at klistremerker er populære:

Enkel å bruke – bare skrell av og hold deg til klær, sko og utstyr

Hold deg på i vasken – Når du påføres riktig, vil klistremerker for kvalitetsnavn holde seg på i vaskemaskinen, tørketrommel og oppvaskmaskin og oppvaskmaskin

Én type passer alle – med klistremerke -navnetiketter er det ikke nødvendig å bestille flere typer, du kan bruke klistremerker for alle merkingsbehovene dine

Mange moderne stoffer kan ikke strykes – en rekke akryl og fleeces kan ikke strykes, så klistremerke -navnetiketter er den perfekte løsningen

Hva er et klistremerke for kvalitetsnavn?
Hvem som helst kan lage klissete etiketter, men det er en stor forskjell mellom pinne av lav kvalitet på etiketter og høykvalitets. Valgte et selskap som har eksistert i lang tid, og har vunnet priser og har en rekke positive anmeldelser. God kundeservice er viktig, men det er vanskelig å vurdere til ting går galt – se på anmeldelser for å få en idé.

Her er noen ting å se opp for

Print: Blir på i vasken i årevis blekner raskt
Gnir av, trenger hælbeskyttere fordi utskriften ikke er motstandsdyktig nok
Form: Etiketter med avrundede kanter er mer sannsynlig å fortsette i vasken noen selskaper kutter etikettene kvadratisk, disse merkelappene er mer sannsynlig å fange på andre varer/klær og falle av
Lim: faller ikke av høsten av raskt i vasken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Contact Us

Navnelapper Pro AS
Org nr. 930921564 - Lier, Norge